UXDE dot Net Wordpress Themes

Material d’Emprenedoria de Vicens Vives

in Economía / No Comments
Material d'Emprenedoria de Vicens Vives

Material d’Emprenedoria de Vicens Vives

Tinc el plaer de presentar-vos el material d’Emprenedoria que acaba de posar al mercat l’editorial Vicens Vives, del qual som autors la Maria Batet i jo mateix. El material està pensat com un quadern d’entrenament de les habilitats emprenedores a utilitzar en la nova assignatura optativa de tercer d’ESO. Es composa de 13 capítols o unitats d’entrenament, 24 box d’informació i 3 fites que resumeixen l’avanç de l’entrenament. Penso que pot ser útil també pel batxillerat.

Amb la Maria hem fet un gran esforç, no sé si exitòs, vosaltres jutjareu, de no fer una llibre de text a l’ús sobre pla d’empresa i mercat de treball, dels quals ja n’hi ha prou en el mercat, que redueixen i condensen els manuals i materials universitaris. Hem volgut facilitar de forma planera l’entrenament d’habilitats d’autoconeixement, formulació d’idees i projectes i gestió per aquests adolescents, a partir que treballin una proposta concreta de projecte.

Potser més d’un adult i més d’un emprenedor empresarial faria bé de donar-li una ullada. Vet aquí el material de presentació.

Amb la Maria Batet ens coneixem de fa molts anys, quan respectivament tots dos erem directors de Vivers d’Empreses a dos ajuntaments. Li estic molt i molt agraït per l’oportunitat de conèixer un món -l’editorial de text- totalment desconegut per mí i l’empenta constant per fer un projecte veritablement engrescador. I molt possitivament sorprès per l’equip editorial, encapçalat per l’Anna Vives, en especial en Salvador, la Maite i l’Alícia. Gràcies

 

Comparte!

    Economista y consultor en políticas públicas

    Comments are closed.